Last night per acabar un gran Campus Casal!

Ahir els nens i nenes de casal van començar el dia amb una gimcana especial. Tots els grups havien de superar diferents tipus de proves molt variades l’objectiu de les quals era aconseguir una gran quantitat de xapes pel Gran Joc de la tarda. La gimcana es va allargar fins gairebé dos quarts de dotze, que va ser l’hora en que van anar a esmorzar. A les dotze en punt, nens i nenes estaven tots preparats a la pista de darrera del camp de futbol per començar la guerra de pintura. Aquest cop vam canviar la modalitat: Hi havia tres equips, i cada un d’ells només podia pintar quan sonava el tipus de música que el representava. Hi havia regaetton, música clàssica, drum & bass, i música de dibuixos animats. Després de la gran empastifada, tots els nens i nenes van anar directes cap a una sessió intensa de dutxa, ja que tenien molta feina per treure tota la pìntura acumulada. Una vegada nets i polits, tots vam anar a dinar al passeig mentre repreníem forces per les activitats que venien a continuació. La primera activitat que van dur a terme va ser el Gran Joc. La temàtica d’aquest any era el circ i la fira, i per aquest motiu, el grup de monitors i monitores ens vam disfressar de pallassos i vam construir parades de fira ambulants. Algunes d’elles consistien en disparar a unes llaunes per intentar tombar-les, fer punteria a una diana, intentar posar una pilota petita en uns gots de plàstic, intentar tombar tres ampolles fent rebotar una pilota de tenis en un taulell, etc. Al final de tot, tots els grups es van col·locar a la plaça del castell per jugar la prova final, que es jugava igual que als camells de les fires. Acte seguit, nens i nenes van tornar al pavelló i van tenir una estona lliura fins l’hora de sopar. Una vegada sopats, tant els més petits com els més grans es van dirigir cap a una pineda propera al tenis per tal de jugar a dos jocs de nits diferents. La experiència va agradar molt a tothom, ja que no hi va haver cap tipus d’ensurt ni joc de por i els més petits van perdre una mica la por a la foscor. Quan tothom va arribar al pavelló firal, els nens i nenes van tenir una estona de temps lliure per tal de poder xerrar una estona abans d’anar a dormir. Avui al matí s’han despertat amb molta energia, de manera que han començat fent una lleugera sessió d’aeròbic per després tenir més gana a l’hora d’esmorzar. Després, han recollit totes les seves coses i han ordenat el pavelló firal, el magatzem i totes les altres instal·lacions que hem utilitzat durant el casal. Quan han arribat les dotze, han dut a terme la guerra d’aigua final, on el gran bombardeig se l’han emportat els monitors i monitores. Al final hem tancat el dia cantant i ballant el King-kong i el Baile de la fruta.

Des del grup de monitors i monitores volem agrair un any més la vostra confiança i donar-vos les gràcies per haver-nos fet passar un estiu que esperem que hagi estat inoblidable. També volem informar que al llarg d’aquest cap de setmana anirem penjant moltes més fotos al Facebook.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: