COMENÇA L’ESPRINT FINAL!!

Avui hem engegat la última setmana amb unes sessions de bàsquet a màxim rendiment, ja que els nens i nenes venien amb molta energia després del cap de setmana. A continuació, han esmorzat sota el porxo tranquil·lament per després anar a fer les activitats corresponents. A concursos tocava fer esmaixades, on, després de practicar varies vegades, els diferents grups han aconseguit fer jugades espectaculars. A jocs del món han jugat al joc de les llaunes, on els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé competint entre ells. A esports d’equip, després d’esperar durant varies setmanes, han jugat a futbol i a futbol americà, mentre que a activitats futuristes han jugat al joc musical.

Des del grup de monitors i monitores volem recordar que aquesta setmana hi ha horaris canviats, així que reviseu bé el paper que vam repartir divendres per saber què toca cada dia. Demà toca jornada de 3×3 i piscina, així que porteu tot el que calgui.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: