GIMCANA DE LA TERRA!!

Avui hem començat el dia amb les sessions de bàsquet respectives. Nens i nenes s’han reunit amb els seus monitors i han entrenat a màxim rendiment durant la primera hora i mitja. Després, hem esmorzat, però avui era un dia especial: era l’aniversari d’en Pau Gamero! Tots els nens i nenes del casal s’han posat en rotllana per felicitar-lo i per cantar-li “Moltes felicitats”. Acte seguit, en Pau ha repartit llaminadures a tots els nens i nenes del casal, de manera que tothom ha quedat ben content. Després d’aquesta petita pausa, hem iniciat la penúltima gimcana del casal: la gimcana de La Terra. Els nens i nenes s’han tornat a separar per grups i han anat a fer totes les proves que els tocava. Hi havia proves com fer “titits” bevent aigua d’un porró, jugar a bitlles catalanes, caminar amb uns esquís  per varies persones i fer un circuit, etc. L’equip que ha acumulat més punts sumant totes les proves ha pogut disputar un partit contra el grup de monitors i monitores.

Des del grup de monitors i monitores volem felicitar a en Pau Gamero per haver fet 8 anys!!

 També aprofitem per informar que avui hem repartit el paper informatiu de les activitats que es duran a terme la setmana vinent.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: