LA BISBAL VA A LES OLIMPÍADES!!

Avui els nens i nenes del grups 1 i 2 han anat d’excursió a Barcelona. Allà han anat a les instal·lacions de les olimpíades de l’any 1936 i han dut a terme diferents esports, com per exemple, atletisme, on de 400 participants 7 nens i nenes de La Bisbal han arribat a la final. Allà, del grup masculí en Lluc Gispert ha quedat segon i en Joan Puig ha quedat tercer, mentre que del grup femení ha sigut la Júlia Juanmiquel la que ha quedat segona. Acte seguit han dut a terme els esports individuals com salt, llançament, etc. I llavors els col·lectius com el bàsquet, el voley i el korfball. Una vegada acabats tots els esports, han anat a dinar tots junts. A continuació, els guanyadors han anat a recollir les medalles a l’acte institucional del memorial de les olimpíades populars del 1936.

El grup dels més petits han anat d’excursió a la Platja de Castell. Quan han arribat han esmorzat a la pineda del costat, i després, directes cap a l’aigua! Durant el matí han fet una gran varietat de jocs com desenterrar figures d’acrosport de la sorra i reproduir-les, fer el millor castell de sorra possible, etc. Al migdia han anat a esmorzar a les restes del poblat ibèric i després, han anat altra vegada a banyar-se fins que ha sigut hora de marxar.

 

Des del grup de monitors i monitores volem aprofitar per recordar que demà toca piscina i 3×3, de manera que els nens i nenes han de portar les coses que portarien un DIMECRES qualsevol.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: