COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

Ja han passat tres setmanes de casal, de manera que només ens en queden dues. Tot i així, encara queden moltes activitats per fer! Avui el grup 1 ha marxat d’excursió amb bicicleta a la platja de Pals, on han dut a terme jocs i activitats entre remullada i remullada. Els grups més petits han començat el dia jugant a la cadena tots junts. Després, han fet una estona de sessió de bàsquet. Una vegada havien acabat d’esmorzar, han fet dos equips per dur a terme una activitat especial: el concurs de Just Dance! Els nens i nenes havien de competir entre ells ballant diferents cançons i imitant la coreografia que es veia al vídeo que havien de seguir. Al final, després de molts passos, girs i altres moviments, els dos grups han acabat amb un empat i han anat cap a la dutxa.

Des del grup de monitors i monitores volem recordar que aquesta setmana hi ha els horaris canviats, per aquest motiu, us preguem que mireu a diari el full informatiu que vam passar divendres.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: