DIVENDRES PASSAT PER AIGUA!

Avui divendres finalitza la tercera setmana del XVIè Campus Casal. Els nens i nenes, encara una mica cansats d’ahir, han començat la jornada amb una bona sessió d’entrenament on han suat la gota grossa. Després, han esmorzat i han pogut agafar una mica d’aire, ja que després tocava Gimcana d’aigua. Però abans, han pogut gaudir d’un bon gelat, ja que l’Èlia Abril n’ha portat per tothom per celebrar el seu sant, com cada any. A continuació, s’han separat per grups i han anat a realitzar les vuit proves diferents, on, tan si ho feien bé com si no, acabaven xops de dalt a baix. Hi havia proves com fer relleus subjectant globus d’aigua amb la barbeta i amb les aixelles, fer punteria amb esponges plenes d’aigua, jugar a bitlles amb globus també carregats, passar per una passarel·la esquivant encara més globus d’aigua, etc. Una vegada acabades les proves, s’ha fet el recompte de puntuacions i tots els nens i nenes han fet una guerra d’aigua on no s’ha salvat ningú de quedar ben xop.

Des del grup de monitors i monitores volem felicitar per avançat a l’Èlia: Que vagi molt bé el sant i que passis un bon dia!

 També volem aprofitar per recordar que la setmana que ve hi ha canvis en els horaris. El dimecres anem d’excursió i el dijous anem a la piscina, cosa que teniu anotada als fulls informatius que hem repartit avui als nens i nenes.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: