RODANT CAP A ESPERANÇA!!

Com cada dijous, avui tocava excursió, i aquesta setmana hem anat amb bicicleta a l’Ermita de l’Esperança de Cruïlles. El grup de grans i alguns petits han fet la ruta llarga i han anat a esmorzar a el Molí d’en Frigola. En canvi, els petits han fet una ruta més curta i directa i han esmorzat a Cruïlles. Una vegada a l’ermita, nens i nenes s’han posat a fer cabanes i a jugar a jocs diferents. Quan ja eren les dotze ben tocades, tothom s’ha repartit les diferents tasques del dinar: Un grup ha fet la carn, un altre ha tallat la fruita i ha fet el pa amb tomàquet, i un altre ha parat la taula. Quan ja estava tot a punt, ens hem posat a dinar, però abans, hem beneït la taula cantant l’himne del Bisbal Bàsquet. Després de menjar, encara han tingut una estona més per jugar i fer gresca. Abans de marxar, ens hem tornat a repartir entre grups per tal de dur a terme les diferents tasques de neteja. Quan ja ho hem tingut tot ben net, ens hem enfilat a les bicicletes i hem tornat a La Bisbal pendents en tot moment del cel, que de manera inesperada ha adquirit un to grisós al final del dia. Tot i així, ha aguantat perfectament i tot ha anat sobre rodes.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: