RECOLLINT LES MOTXILLES!

Ahir els nens i nenes de l’acampada van fer una tarda de piscina i van acabar la gimcana que havien començat el dia anterior. El grup guanyador va aconseguir un pot ple de llaminadures variades, les quals van durar poc més de cinc minuts. A la nit, poc després de sopar, van anar a jugar al joc del paper de wàter a la pineda on la nit anterior van jugar a atrapar la bandera. Després, els nens i nenes que van voler, van poder fer un recorregut per una zona  on els monitors i monitores els van fer un parell d’ensurts. Acte seguit van anar a dormir, ja que estaven esgotats de les activitats i jocs. Avui al matí s’han despertat tranquil·lament i han esmorzat amb calma. Un cop han acabat de recollir totes les coses, han aprofitat l’estona que els hi quedava per banyar-se a la piscina i jugar.

This slideshow requires JavaScript.

Mentrestant, els petits del casal han dut a terme la nova lligueta 3×3, on han triat ells mateixos els equips i han competit utilitzant la pista sencera. Un cop calçades les sabates de carrer, han anat cap a la Piscina Municipal on han jugat fins cansar-se.

Des del grup de monitors i monitores volem aprofitar per recordar-vos que demà toca excursió amb bicicleta a l’Ermita de l’Esperança a Cruïlles, per tant, recordeu portar les coses necessàries.

 Per altra banda, volem agrair a Natural Dosis que ens hagin cedit l’espai de la piscina de Vilopriu per poder dur a terme aquesta acampada, que ha estat genial.  

Leave a Reply

%d bloggers like this: