DIA D’AIGUA

Ahir els nens i nenes més grans van aprofitar al màxim la zona de l’acampada. Van passar una gran tarda de jocs i piscina, i a més a més, van fer una gimcana especial que tractava sobre cultures. Cada cultura tenia unes normes a l’hora de menjar: Uns havien de menjar amb les mans, uns altres havien de menjar sense utilitzar-les, i els altres, amb els coverts del revés. A la nit van anar a una pineda propera a jugar al joc de la bandera, i finalment, a dormir, però no abans de fer xivarri.

Avui els grups que estàn d’acampada han fet una excursió a unes gorgues d’aigua calenta a Jafre, on s’han banyat i han tingut contacte directe amb la natura. A la tarda els esperen més jocs, activitats i piscina.

El grups més petits han dut a terme una sessió d’entrenament i acte seguit tocava paintball aquàtic on han fet mini jocs d’aigua. Hem fet dos equips per enfrontar-se al joc de la bandera, el del capità, la passarel·la i el més divertit, el joc de mullar als monitors. Finalment tots junts hem fet i la dansa del king-kong.

 

Recordeu que demà ens toca piscina, per aquest motiu, haureu de recollir als nens i nenes la piscina municipal a les 13:15. També aprofitem per dir que ja hem repartit el full de l’excursió d’aquesta setmana.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: