TERCERA SETMANA EN FUNCIONAMENT!

Avui hem engegat la tercera setmana del XVIè Campus Casal. Aquesta és especial ja que el grup de grans han marxat d’acampada. La seva ruta ha començat a Colomers, des d’on han anat caminant fins a Vilopriu. Un cop allà, per tal de recuperar les forces perdudes pel camí, han esmorzat tots junts i han descansat una estona. Acte seguit, per acabar de treure les lleganyes matineres, s’han posat els banyadors i els bikinis i han anat cap a la piscina. Encara queda molt dia per endavant, però a la tarda els espera una intensa jornada de jocs i diferents proves.

Mentrestant, la resta de grups han aprofitat que tenien el pavelló per ells per dur a terme activitats especials. Per escalfar motors han començat amb una sessió de bàsquet, i després, han esmorzat tranquil·lament. Acabats d’esmorzar, han jugat al joc del matalàs, al pi, al pitchi i han acabat el dia amb un gran K.O.

 

Des del grup de monitors i monitores volem aprofitar per recordar-vos que demà toca el paintball aquàtic, per tant, no us oblideu d’agafar les coses pertinents.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: