3, 2, 1… A PER TOTES!

Després del dia de piscines i de les “rostides” d’ahir, avui hem reprès les activitats normals. A primera hora els diferents equips han dut a terme les seves respectives sessions de bàsquet.

Després d’esmorzar, hem fet la gimcana de concurs, on els nens i nenes han participat a la primera edició del concurs bisbalenc A per totes!! Els nens i nenes havien d’entrar al gimnàs per veure un petit vídeo gravat pels monitors i monitores on se’ls explicava el funcionament de cada prova. Acte seguit anaven a la pista del pavelló per començar a competir entre els grups que hi havia.  Algunes de les proves que hem dut a terme han estat construir una figura d’acrosport, rebentar globus sense fer servir ni mans ni peus, avançar pel pavelló sobre una màrfega sense tocar el terra, mantenir 15 globus a l’aire entre tot el grup i varies proves més on els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé. A més a més, els monitors i monitores els acompanyaven en tot moment i els feien d’hostesses personals.

Recordeu que el proper dilluns els nois i noies del grup 1 se’n van d’acampada. Per aquest motiu hauran de ser a les 9h a Colomers, al pàrquing del bar la Llúdriga. En cas de que no hi sapigueu anar, quedem a les 8:30 al pavelló de La Bisbal.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: