Aquadiver + bon dia = Alegria!

Avui nens, nenes i monitors hem sortit ben aviat del pavelló cap a Platja d’Aro. Un cop arribats, hem esmorzat sota una pineda propera, però sense perdre ni un minut, ja que tothom tenia moltes ganes d’entrar al parc. Un cop a dins, el grup 1 han marxat sols i han pujat per tot arreu. Els del grup 2 no us penseu que s’han quedat gaire curts, doncs han pujat allà on es podia i més, però anaven acompanyats pels monitors i monitores. Els del grup 3 han fet dos grups i tots dos anaven acompanyats. Un dels dos grups s’ha dedicat a pujar a la majoria de tobogans, mentre que l’altre ha voltat més per les piscines, tot i que també han fet una mica de tot. Després de dinar, els grups 1 i 2 han anat sols pel parc. El grup 3, en canvi, han pogut voltar per tot arreu acompanyats pels monitors i monitores.
Un cop fora del parc i secs, els nens i nenes han berenat per tornar cap a La Bisbal amb energies renovades. Avui gracies al bon temps, hem pogut gaudir al màxim de la jornada.

Demà toca gimcana, així que recomanem que vingueu preparats per qualsevol cosa, ja que hi ha varies sorpreses preparades!

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: