I SONA XOFF!!

Avui és dimecres, i què vol dir? Jornada de 3×3! Aquesta setmana tocava canviar equips i fer-ne de nous, cosa que ha permès que els nens i nenes millorin la seva relació i es coneguin una miqueta més entre ells. Avui ja es podien veure els progressos fets durant aquests dies, ja que els partits han estan d’allò més emocionants. Una vegada acabada la lligueta i el K.O final, ens hem calçat les sabates, ens hem carregat les motxilles a l’esquena i hem anat xino-xano i esmorzant cap a la piscina. Aprofitant el bon temps, els nens i nenes s’han pogut fer una bona remullada, de manera que s’ho han passat d’allò més bé.

Des del grup de monitors i monitores volem aprofitar per recordar-vos que demà toca excursió amb autobús a l’Aquadiver, per aquest motiu, recordeu portar tot el que apareix apuntat al paper informatiu que vam repartir ahir. A més a més, com que farà molta calor, recomanem que els nens i nenes duguin crema solar de factor elevat.

També volem informar que ja hem repartit els papers de l’acampada als nens i nenes del grup 1.

Aquí podeu veure les fotos d’avui:

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: