“DOMINANT” LA DEFENSA!

Avui hem seguit amb les sessions matinals de bàsquet, i com el dimarts anterior,  tocava entrenament per estacions. Els més grans han treballat la defensa a partir de diferents posicions al pavelló firal. Mentrestant, els petits han començat escalfant amb el joc de robar cons i tot seguit han treballat el domini de la pilota i el perfeccionament del bot al pavelló d’esports.

Després de la suada de la primera hora i mitja, han esmorzat per agafar forces per a les activitats. El grup 1 i 2, com els seus companys del dia anterior, han jugat a kronum, un esport que cap d’ells coneixia fins el dia d’avui. Els altres grups també han realitzat les activitats que els faltaven, com el futbol australià, el korfball i el concurs d’esmaixades.

Recordeu que demà ens toca piscina, per aquest motiu, haureu de recollir als nens i nenes la piscina municipal a les 13:15. També aprofitem per dir que ja hem repartit el full de l’excursió d’aquesta setmana.

Aquí podeu veure les fotos d’avui:

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: