DE LA TAULA AL PAVELLÓ!

Després de l’excursió d’ahir, avui tocava reprendre les sessions de bàsquet. El grup A han treballat el contraatac des de tres carrils, el B 1×1, 2×2, etc. El grup C han practicat la velocitat de reacció, el grup D finalizacions i el grup E domini i passades.

Un cop esmorzats, ens hem quedat al pavelló per fer la primera gimcana del XVIè campus casal. Aquesta consistia en fer diferents proves uns grups contra els altres. Aquestes proves eren diferents jocs de taula aplicats al món del bàsquet, com per exemple, el tres en ratlla, enfonsar la flota, el Simón, el lince, etc. L’equip guanyador de la jornada d’avui tindrà la oportunitat de poder disputar un partit contra els monitors i monitores del casal la propera setmana.
Un cop acabada l’activitat tots els nens i nenes han anat cap a la dutxa. Així hem conclòs la primera setmana de casal.

Aquí teniu les fotos del dia d’avui.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: