“PIIITANT” CAP A MONELLS!

 

Avui hem fet la primera excursió del  XVIè campus casal! Nens i nenes han agafat les bicicletes i han anat cap a Monells. El grup dels grans han fet una ruta més llarga, però la ruta dels petits era plena de pujades i baixades. Sort que són tots uns valents! Un cop tots els grups eren allà, han tingut una estona lliura per poder recuperar forces i jugar. Quan tothom havia descansat, hem fet un joc conjunt: “zorros, gallinas y víboras” fusionat amb la bandera. Acte seguit, hem dinat tots junts al mateix lloc on ens trobàvem, i després, els nens i nenes han pogut gaudir del dia jugant lliurement. Abans de marxar, hem tornat a fer un altre joc conjunt. Aquest cop tocava el “Pi”. Una vegada acabades les tres intenses partides, tots i totes han agafat de nou les bicicletes per tornar cap a La Bisbal. Llavors, com que hem arribat molt ràpid, hem pogut fer un K.O gegant tot el casal.

 

Des del grup de monitors i monitores volem donar les gràcies a l’IRTA de Monells per haver-nos deixat aquella fantàstica zona on els nens i nenes del campus casal han pogut gaudir molt d’aquest dia.  

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: