De caps a l’aigua!

Avui dimecres, com ja és tradició, tocava lligueta 3×3. Els grans han anat al pavelló firal mentre que els petits s’han quedat al pavelló d’esports. Tots els nens i nenes s’han dividit per equips i s’han posat noms, i com cada any, eren d’allò més originals. Al grup dels grans hi havia noms com els Xaiets de La Bisbal, els Cojos Team, etc. i als petits hi havia Els tornados, Les tortugues paralítiques, etc.

Després d’acabar els partits, els nens i nenes han anat cap a la Piscina Municipal on han aprofitat el bon dia per gaudir al màxim de l’aigua i refrescar-se.

Des del grup de monitors i monitores aprofitem per recordar-vos que demà toca excursió amb bicicleta a Monells, per aquest motiu, no us oblideu de portar les coses pertinents. Sortirem del Pavelló d’Esports a les 9:00 i arribarem a les 17:00 al mateix lloc. Abans de marxar repartirem les samarretes del campus-casal a tots els nens i nenes.

Aquí podreu veure les fotos del dia d’avui.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: