Entrenaments per estacions!

Després d’un primer dia on els nens i nenes es van conèixer entre ells i van començar amb l’activitat esportiva, avui tocava entrenament especial! Els més grans han anat al pavelló firal i han dividit la sessió en dues rondes: a la primera, han fet diferents estacions de 1×0, mentre que a la segona les han fet de 1×1 i 2×2. En canvi, els petits s’han quedat al pavelló d’esports on, per escalfar, han fet una estona d’extermini. Acte seguit s’han dividit en petits grups que han practicat el tir a partir de estacions i jocs variats, i a més a més, han perfeccionat la seva mecànica! Després d’aquesta hora i mitja, els nens i nenes han anat a esmorzar, i tot seguit, s’han tornat a separar per grups per poder dur a terme les activitats corresponents. El grup dels més grans ha anat al local social del club per jugar al Kahoot!. La resta de grups han fet les activitats que els pertocaven: concursos, jocs del mon, esports d’equip i esports individuals.

Des del grup de monitors i monitores volem recordar-vos que demà heu de recollir els nens a la Piscina Municipal a les 13:15, però tot i així, els heu de deixar al Pavelló d’Esports a les 9:00. Aprofitem també per demanar que si us plau els nens i nenes vinguin amb una motxilla d’esquena i un calçat còmode i adient per poder anar cap a la piscina sense cap problema.

Aquí podreu veure les fotos del dia d’avui.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: