Engeguem el XVIè Campus Casal!

Avui dia 26 de juny hem començat una de les activitats anuals més esperades, el 16è Campus Casal d’estiu.

Primer de tot, des del grup de monitors i monitores volem agrair la confiança dels pares i mares per apuntar els seus fills i/o filles un any més per què passin l’estiu amb nosaltres. Us donem la nostra paraula de que s’ho passaran genial!

Pel primer dia s’han realitzat les següents activitats: Després de la xerrada inicial, tots els nens i nenes s’han separat amb els seus grups de sessió de bàsquet per fer una lleugera sessió d’entrenament l’estona que quedava. Un cop finalitzats els KOs tocava anar a esmorzar per agafar l’energia suficient per les activitats que venien a continuació.

Els grups que han fet concursos han debutat fent el ja famós two ball, on les parelles de jugadors i jugadores competien entre ells per veure qui acumulava una major quantitat de punts per tal de vèncer als seus rivals i guanyar la primera posició al pòdium. Els que han fet esports d’equip han començat la setmana jugant a handball, però abans de llençar-se directament a fer partit, han escalfat fent passes, un ràpid i una roda de tirs. Finalment, els nens i nenes que han fet esports individuals/activitats futuristes, han jugat a bàdminton, on primer han realitzat uns quants tocs per agafar una mica el tacte de la raqueta i després han disputat uns molt bons partits entre ells.

A continuació podreu veure algunes fotos de les activitats que s’han dut a terme al llarg del dia. Gràcies altra vegada per confiar en nosaltres i molt bon campus casal a tothom!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: