CAMPUS DE NADAL

Aquest any el club Bisbal Bàsquet ha apostat per un Campus de Nadal que ha resultat ser tot un èxit.

Durant aquests dies hem partit de la jornada en dues parts. La primera hora i mitja fèiem sessions de bàsquet on els nens i nenes aprenien nous conceptes alhora que reforçaven aquells que han treballat durant tota la temporada.

Un cop finalitzats els entrenaments, tocava anar a esmorzar per agafar forces per poder iniciar la segona part del dia a màxim rendiment. Aquesta consistia en dur a terme diferents activitats com: concursos, jocs d’habilitats, esports d’equip, mates espectaculars amb el minitramp …

Finalment, els nens i nenes anaven a les dutxes per poder tornar a casa ben nets i polits.

També volem donar les gràcies al Consell Comarcal per deixar-nos el material per poder fer del Campus de Nadal un campus amb més recursos. Gràcies a això, els nens i nenes s’ho han pogut passar d’allò més bé!

Des del grup de monitors i monitores volem agrair als pares i mares la confiança dipositada en nosaltres per apuntar els seus fills i / o filles al campus perquè passin un Nadal diferent. I finalment, cal dir que durant aquests dies hem passat uns grans matins de bàsquet on tots i totes hem gaudit d’aquest meravellós esport i hem conegut a nous amics i amigues.

A continuació poden veure algunes fotos de les activitats que s’han fet al llarg d’aquests dos setmanes.

Des del Bisbal Bàsquet esperem que hàguiu passat unes bones festes i que tingui un bon any 2017.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: