Últim entrenament especial a càrrec de Rosa Piferrer i Núria Grabulosa

Avui és dimarts, cosa que vol dir que els nostres nens i nenes grans han tingut entrenament especial; l’últim entrenament especial d’aquest campus-casal. Avui ha estat el torn de dues entrenadores del club i jugadores de sénior femení: la Rosa Piferrer i la Núria Grabulosa. La sessió que han preparat i dut a terme ha estat sobre la sortida al contraatac. Els nostres jugadors i jugadores s’han separat en dos grups per tal de poder treballar millor aquest aspecte basquetbolístic.
Mentrestant, els grups C, D i E han anat al Pavelló Firal a fer les seves sessions d’entrenament.

Transcorreguda la primera hora i mitja del matí, hem esmorzat. Avui també hem tingut gelats, ja que l’Anna Gispert n’ha portat per celebrar el seu sant. Moltes felicitats Anna!

Un cop esmorzats i refrescats amb els gelats, cada grup ha fet les seves respectives activitats. Els grup 1 i 2 han fet Esports d’equip, on han fet acrosport; i Concursos, on han fet esmaixades espectaculars amb el minitramp. El grup 3 han fet Som de la terra, on han descobert i practicat un esport català nou per a ells fins a aquell moment, com és el bèlit; i Activitats alternatives, on han fet rocòdrom i slackline. I el nostre grup de petitons, el grup 4, han fet Tallers i Som de la terra, on realitzat diferents jocs tradicionals.

  • Recordeu que demà NO hi ha piscina. En el seu lloc realitzarem una activitat especial al Pavelló.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: