Gimcanejant

Després de dos dies d’aigua (el dimecres a la piscina i ahir al Waterworld) avui hem reprès les habituals sessions de bàsquet. D’aquesta manera, els nenes i nenes han treballat amb els seus grups habituals. El grup A han treballat el passar i tallar; el grup B han treballat les recepcions i parades; el grup C han treballat la triple amenaça; el grup D han realitzat diferents exercicis sobre la sortida al contraatac, i el grup E, que cal dir que milloren a passos de gegant, han continuat fent jocs i activitats adaptats al bàsquet i a les seves edats.

 Un cop esmorzats, hem començat la gimcana. Avui ha tornat a tocar GIMCANA, on els nens i nenes han hagut de fer proves d’allò més divertides, com per exemple: el monitor posava nata a una part del cos d’un membre del grup i un altre li havia de llepar; per parelles han hagut de menjar-se una llaminadura (un estrep) utilitzant únicament la boca; han jugat al comecocos, on un dels membres se situava sobre d’un skate mentre un altre membre l’empenyia i, amb l’ajuda d’un got, havia d’agafar el màxim nombre de taps de plàstic; per parelles, un d’ells amb els ulls tapats i un pintallavis subjectat amb la boca, havia de pintar els llavis del company… La finalitat d’aquesta gimcana és que els nens i nenes surtin de la tònica habitual de les gimcanes i facin proves poc comunes i atrevides. Realment s’ho han passat d’allò més bé!

 La setmana que ve iniciem la última setmana. Ens espera una fantàstica setmana amb activitats diferents i sorprenents!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: