Yo te doy cremita, tú me das cremita

De bon matí, i ben puntuals, els nens i nenes han agafat l’autocar per anar fins al parc aquàtic de Lloret de Mar: el Waterworld. Un cop arribats, han esmorzat a una esplanada al costat de l’entrada. L’esmorzar ha sigut ràpid ja que tots tenien moltes ganes d’entrar al parc i posar-se amb contacte amb l’aigua.
Al llarg del dia els grups A i B han anat per lliure, mentre que els altres grups han anat acompanyats per 3 monitors a tots els tobogans i piscines. A la 13:30h ens hem trobat on havíem deixat les tovalloles per dinar conjuntament. A la tarda, tot ha seguit igual. A les 17:15h ens hem tornat a reunir al campament base per recollir tots els trastos, berenar i tornar cap a casa.
Cal dir que al llarg del dia ens han acompanyat els nostres estimats amics d’aquest mes de juliol: la calor i el sol. Per aquest motiu, no hem parat de posar-nos crema solar, per tant, esperem demà estar tots ben morenos i no massa cremats.

A l’autocar semblava que els nens i nenes no estaven prou cansats d’anar amunt i avall pel parc aquàtic, ja que han tingut una tornada d’allò més animada. Comproveu-ho vosaltres mateixos clicant aquí

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: