Entrenant amb l’Eva Bassó

Com cada dimarts, els grups A i B han tingut entrenament especial, que avui ha estat preparat i dirigit per l’entrenadora del sénior femení Eva Bassó. Durant aquesta hora i mitja han treballat la tècnica individual per tal de tenir més recursos a l’hora de jugar un 1c1.
Mentrestant, la resta de grups estaven fent les seves habituals sessions de bàsquet.

Avui per esmorzar hem tingut una sorpresa, i és que l’Èlia ha portat gelats per tots els nens i nenes per celebrar el seu sant. Des d’aquí la volem felicitar. Moltes felicitats Èlia!

Havent menjat els gelats, cada grup ha iniciat les seves activitats. Els grups 1 i 2 han fet Concursos (on han fet la guerra del matalàs) i Esports d’equip (on han fet futbol americà soft); el grup 3 han fet Som de la terra (on han fet ball de bastons) i Activitats alternatives; i els més petitons del casal han fet Tallers (on han pintat la pilota de bàsquet que van fer la setmana passada) i Som de la terra (on han fet una petita pràctica, adaptada a la seva edat, de ball de bastons).

Demà al matí toca piscina! Recordeu que ens trobarem a 2/4 de 9 a la Font de l’Arbre.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: