Ball de bastons

Després del cap de setmana de la Fira de Circ, engeguem una nova setmana!
Com cada dilluns, la primera hora i mitja del dia cada grup ha anat amb els seus respectius monitors i han fet la sessió matinal de bàsquet. El grup A han treballat diferents situacions d’1c1 i 2c2; el grup B han fet treball de defensa; el grup C han treballat les pivotacions; el grup D han fet 1c1 i han començat a treballar el passar i tallar; i el grup E han fet diferents exercicis i jocs amb bot.

Ben suats i cansats, els nens i nenes han tingut la seva mitja hora per esmorzar i descansar. Passats aquests 30 minuts, hem fet les activitats del dia: Esports d’equip, Activitats futuristes i alternatives, Concursos i Som de la terra. A destacar algunes de les activitats d’avui, com ara que a Esports d’equip han fet una suau versió del rugby, anomenada futbol americà soft; mentre que els nens i nenes que han fet Som de la terra han conegut i practicat el tradicional ball català amb bastons. Des d’aquí volem agrair a la Ma Antònia i la Cristina (membre de la colla bastonera del Casal Estel Roig) que hagin vingut a ensenyar-nos i fer-nos gaudir d’aquesta tradició catalana.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: