Molls com ànecs

Últim dia d’aquesta intensa setmana. A primera hora del matí, els nens i nenes han començat amb els seus entrenaments corresponents.
Havent esmorzat, s’han fet nous grups de gimcana, que serviran des d’avui fins a les acaballes del casal. Avui ha tocat gimcana d’aigua! Cada grup ha fet un total de vuit proves, on a cadascuna aconseguien una determinada puntuació. Algunes de les proves que han fet han estat és següents: pescar d’una palangana plena d’aigua, utilitzat només la boca, diferents objectes; omplir amb la boca plena d’aigua i mitjançant unes palletes llargues diferents gots; fer un castell humà i recaptar el màxim d’aigua que es tirava en un got; a partir d’una filera de gots plens d’aigua, aconseguir transportar una pilota de ping-pong (que es trobava flotant al primer got d’aquesta filera)… Els nens i nenes s’ho han pasta genial!
Acabada la gimcana s’ha fet recompte de punts. En funció de la puntuació que han obtingut se’ls ha donat un determinat nombre de globus, que han servit per a la guerra d’aigua final. Tots els grups han acabat molls com ànecs!

Des del grup de monitors us volem desitjar que gaudiu al màxim de la Fira del Circ que ens espera aquest cap de setmana.

La setmana que ve seguim, amb més i millors activitats!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: