Bicicletes, cabanes… Acció!

Avui ha tocat enfilar-nos a les bicicletes i emprendre rumb cap a l’Ermita de l’Esperança.
Per anar fins allà, s’han fet dues rutes diferents tenint en compte l’edat dels nens i nenes. Els més grans han fet una ruta més llarga, on han passat per Vulpellac, Canapost, Castell d’Empordà, Matajudaïca, Casavells (lloc on han parat per agafar forces i esmorzar), Corça, Monells i Sant Sadurní de l’Eura. Per altra banda, els petits han fet una ruta més curta, passant per la Font de l’Arbre i la Palanca (on han parat a esmorzar).

Un cop instal·lats a l’ermita, els nens i nenes han tingut una estoneta lliure per reposar, jugar, explorar el bosc, fer circuits amb bici… al cap de poc, però, ha tocat repartir les tasques per preparar el dinar. Els més grans (A i B) han parat taula i han fet la carn a la brasa; mentre els grups C, D i E han preparat totes les taules i cadires on havíem de dinar, han fet els pinxos de fruita i han sucat el pa amb tomata.

Després de dinar, s’ha fet una competició de cabanes al bosc, utilitzant material divers.
Finalment, hem arribat al pavelló sans i estalvis.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: