Xip, xap, xof!

Els dies passen i ja estem a l’equador del casal.
Durant la primera hora i mitja hem anat al lloc que agrada tant els nens i nenes, ja siguin petits o grans: a la piscina! Les primeres nuvolades del matí no han impedit que es banyessin i gaudissin al màxim de l’aigua.
Acabada la banyada, hem emprès el camí cap al pavelló. Un cop allà, hem iniciat les segones lliguetes de partidets 4c4. Menuts per una banda i grans per l’altra, s’ho han passat d’allò més bé! A destacar alguns dels noms originals que han sorgit: Les Tortugues Paralítiques, Chicago Bulls, M&M’s…

Demà és dijous, cosa que vol dir que toca excursió. Amb la bicicleta i el casc a punt, i les piles carregades (sobretot els grups A i B que venen de l’acampada) farem ruta cap a l’Emita de l’Esperança, on ens convertirem en cuiners i ens prepararem el nostre propi dinar. S’espera un dia calorós, per tant recomanem portar crema solar posada de casa i força aigua.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: