Dia de rebentades

Seguim amb les aventures dels grups A i B durant l’acampada. Ahir us vam deixar dient que, ben dinat, els nostres nois i noies grans van seguir la seva ruta cap a l’Ermita de Santa Caterina. Un cop arribats, van dedicar una bona estona a familiaritzar-se amb el lloc i muntar les seves tendes. Fet això, van reposar una estona i van berenar. Cal dir que durant aquesta estona de berenar els nostres monitors més valents i amb el cap més dur van fer la ja tradicional trencada de síndria amb el cap. Un cop van tenir la panxa ben plena, vam iniciar l’activitat de la tarda: Furor. Aquest joc estava inspirat amb un antic concurs de televisió, que consisteix en l’enfrontament de dos equips mitjançant proves musicals i d’habilitat. Els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé cantant i ballant!
Finalitzat el joc, vam fer una partida al boti-boti. Llavors algunes panxes ja roncaven i ja vam sopar. Acabat l’àpat, vam fer el joc de nit. Aleshores alguns ulls ja es començaven a tancar, fruit del cansament del dia, fet que evidenciava que ja era hora d’anar a dormir.
Avui al matí, ben d’hora, monitors i nens ja estàvem llevats. Hem recollit les tendes i les pertinences i hem emprès camí cap al Castell del Montgrí, des d’on hem pogut gaudir d’unes vistes meravelloses. Seguidament hem fet el camí de baixada cap a Torroella, on les famílies enyorades ja ens esperaven.
Nois i noies grans, reposeu que demà segueix el casal!

This slideshow requires JavaScript.

Pel que fa la resta de grups, han seguit amb el seu dia a dia. Primer de tot han fet les seves respectives sessions de bàsquet. El grup C han treballat el domini i control de la pilota. El grup D han treballat situacions d’1c. I els més petitons han seguit amb els jocs per tal de familiaritzar-se amb la pilota de bàsquet.
Un cop esmorzats, han fet les següents activitats: el grup 4 han començat amb tallers, on han fet una pilota de bàsquet tot recobrint un globus amb cola blanca i paper. Un cop folrats els globus amb el paper encolat, han esperat uns minuts que s’endurís i els han rebentat. Els més menuts del casal són tots uns artistes! Seguidament han fet jocs tradicionals.
Respecte el grup 3, han fet jocs tradicionals i esports d’equip, on han realitzat handbol i futbol.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: