D’oca a oca hem tirat, i a Casavells i Santa Caterina hem anat!

Avui dilluns els grups A i B per fi han anat a acampar. La ruta començava a l’Estartit, on han fet la primera parada a la platja per refrescar-se i agafar forces per emprendre el camí. Acabada la remullada i motxilles a l’esquena, han fet camí cap a l’Ermita de Santa Caterina. Entremig, han fet una parada per dinar i per recuperar l’alè.

Mentrestant, els més petits del casal han assistit a la II trobada d’animadors en memòria d’Oriol Canals, que ha tingut lloc a la pista de Casavells. Els més menuts del casal han cantat, ballat i jugat molt i s’ho han passat d’allò més bé. El grup de monitors i monitores agraïm que ens hagin convidat a aquest acte, ja que ha sigut unas bona experiència.

Finalment els grups C i D han aprofitat el dia fent una sessió de bàsquet conjunta per després acabar jugant al pitxi bàsquet. Després d’esmorzar han fet una partida a l’Oca, on cada casella els comportava haver de superar diferents proves per poder tornar a tirar. Finalment, han tancat el dia jugant al pitxi amb el bat de beisbol.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: