Empastifats fins a dalt amb la gimcana de cucanya

Després del dia de platja i de les “rostides” d’ahir, avui hem reprès les activitats normals. A primera hora els diferents equips han dut a terme les seves respectives sessions de bàsquet.

Després d’esmorzar, hem fet la gimcana de cucanya, on els nens i nenes han acabat d’allò més “nets”! Algunes de les proves que hem dut a terme han estat: top-preguntes relacionades amb el Bisbal Bàsquet on, si s’errava en la resposta, s’esclafava un ou al cap; llançar un flam des d’una alçada determinada i els nens i nenes l’havien de “pescar” amb la boca; jugar al joc del telèfon amb la boca plena de cola-cao; intentar menjar una llesca de pa de motlle amb menys d’1 minut (sembla una cosa fàcil, però des del grup de monitors us animem a intentar-ho); dibuixar a l’esquena d’un company amb ketchup i intentar endevinar què s’ha dibuixat… Totes han estat proves divertides on els nens s’ho han passat d’allò més bé.

Recordeu que el proper dilluns els horaris es modifiquen. Els nois i noies dels grups A i B se’n van d’acampada. Per aquest motiu hauran de ser a les 9h a l’Estartit (davant del part lúdic Jocs).

Per altra banda, els nens i nenes del grup E assistiran a la trobada d’animadors infantils que es durà a terme a Casavells. És per això que el punt de trobada i de recollida serà a la mateixa pista de Casavells. I per acabar, els grups C i D realitzaran una activitat especial al pavelló.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: