Al agua patos!

Avui és dimecres, i què vol dir? Que hem anat a la piscina!
Aprofitant el bon temps, hem fet una bona remullada, que ja de passada també ha servit per despertar i treure les lleganyes a més d’un. L’aigua estava d’allò més bona, fet que ha permès que petits i grans gaudissin al màxima d’aquest moment.

Acabada l’estona de piscina, hem tornat xino-xano i tot esmorzant cap al pavelló. Allà, tots s’han calçat les bambes de bàsquet i han seguit amb les competicions de 3×3 iniciades la setmana anterior. Avui s’ha acabat aquesta primera lligueta. D’aquesta manera, la propera setmana es faran equips nous i n’iniciarà la segona.

Recordeu que demà anem d’excursió a la Platja de Castell. S’espera un dia molt assolellat i calorós. Per tant, no us oblideu del refrigeri i la crema solar!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: