Decorant la cova!

Avui hem seguit amb les sessions matinals de bàsquet. Per una banda, els grups A i B han fet l’entrenament especial a càrrec dels dos jugadors séniors Marc Nieto i Jordi Miralles, on han treballat situacions d’1c1 i 2c2, tot combinant-ho amb exercicis de tir. Aquests continguts s’han treballat a través de 6 estacions.
Per altra banda, els grups C, D i E han seguit treballant domini i perfeccionament del bot.

Després de la suada de la primera hora i mitja, han esmorzat per agafar forces per a les activitats. Els grups 1 i 2 han fet concursos (on han realitzat diferents circuits d’habilitats) i esports d’equip (on, com els seus companys el dia anterior, han fet colpbol). Els grups 3 i 4 han fet Som de la terra, on han jugat a bitlles catalanes, un esport completament desconegut per a ells fins aquest moment. A més, el grup 3 també ha fet activitats alternatives, on han pogut gaudir de la sensació de fer bàsquet amb cadires de rodes. Per altra banda, el grup 4 han fet tallers, on pintat les portes de l’armari del magatzem de pilotes. Cal destacar que han quedat d’allò més bé!

Recordeu que demà a primera hora del matí ens toca piscina. Per tant ens trobarem a la Font de l’arbre a partir de 2/4 de 9.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: