Bàsquet sobre rodes

Engeguem la segona setmana!
Com cada dilluns, la primera hora i mitja cada grup ha fet sessió de bàsquet amb els seus monitors. El grups grans A i B, cadascú per la seva banda, han treballat domini i diferents situacions d’1c1. El grup C han treballat els canvis de mà i diferents finalitzacions. El grup D han fet domini i han incidit en la millora de la mecànica de tir. I el grup E han fet diferents jocs adaptats al bàsquet i exercicis de bot i control de la pilota.

Després d’esmorzar i recuperar forces, hem seguit amb les activitats. Avui, els grups 1 i 2 han fet, per una banda Som de la Terra, on han conegut i practicat amb les bitlles catalanes; i per altra banda Activitats futuristes i alternatives, on han fet bàsquet amb cadira de rodes a càrrec del Grup Mifas. Primer de tot en Joan, un dels membres de Mifas, els ha fet una xerrada introductòria, i llavors han experimentat la sensació de jugar a bàsquet amb cadires de rodes.
Pel que fa als grups 3 i 4, han fet Esports d’equip, on han fet colpbol; i Concursos, on han fet diferents circuits d’habilitats.

This slideshow requires JavaScript.

Per cert, ja tenim fotografia guanyadora de l’Insta-gimcana de divendres passat. El guanyador ha estat el grup 3 amb aquesta foto, que ha obtingut 22 likes. Moltes felicitats!

guanyadors

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: