Insta-Gimcana

Després de l’excursió d’ahir, avui hem reprès les sessions de bàsquet. El grup A han treballat diferents situacions des del 2c2 al 4c4. El grup B han treballat les parades d’un i de dos temps a partir de bot i de passada. El grup C ha seguit amb el bot, on avui han fet incisió en el bot de velocitat. El grup D han fet mecànica de tir. I els més menuts han fet diversos jocs adaptats al bàsquet.

Un cop esmorzats, hem anat tots junts cap a la Plaça de l’Església i, allà, tots els grups s’han dividit amb els monitors corresponents, per tal de començar el més aviat possible la gimcana. La gimcana consistia en fer diferents fotos i vídeos prèviament establertes pels monitors on cada prova tenia una puntuació diferent depenent de la seva dificultat. N’hi havia de tant originals com fer-se una foto dins una banyera, ensenyar a una persona gran la mecànica de tir… i vídeos tant divertits com simular la fusió de Bola de Drac o fer el crit característic d’en Cristiano Ronaldo. Com a novetat d’aquest any, hem penjat totes les fotografies i vídeos a l’Instagram.
Un cop acabada l’activitat tots junts hem tornat una altra vegada cap al pavelló on els nens i nenes s’han dutxat i han marxat cap a casa seva donant la primera setmana de casal per finalitzada.

This slideshow requires JavaScript.

IMPORTANT! Ja podeu entrar a l’Instagram i veure i VOTAR algunes de les fotos de la gimcana. Cliqueu aquí per accedir-hi.

El grup que tingui més “likes” serà el guanyador. Teniu temps fins dilluns. No us les perdeu, n’hi ha de molt xules!

Leave a Reply

%d bloggers like this: