Camina que caminaràs… I al Molí d’en Frigola arribaràs!

Avui hem fet la primera excursió d’aquest XVè casal! Teòricament els nens no sabien on anaven, però després de seguir les pistes han acabat al Molí d’en Frigola.
Aquest any l’equip de monitors vam pensar que per fer el viatge d’anada una mica més divertit, separaríem els nens i nenes amb 4 grups (dos de grans i dos de petits) i els faríem passar per rutes diferents i adaptades a les seves edats. Per saber la ruta havien d’anar seguint un conjunt d’indicacions que els portarien a unes proves i un cop superades, obtindrien més ítems per seguir avançant i arribar al seu següent destí.
A més a més d’això, aquesta vegada també hem introduït la novetat del sabotatge. Tot just abans de marxar hem fet una subhasta de diferents objectes que es podien fer servir per dificultar l’avanç de l’equip rival.
Així doncs, pel camí han fet diferents proves com: Fer figures d’acrosport, relleus amb els ulls enventats, endevinar a qui pertanyien unes cares deformades amb photoshop, una guerra d’aigua amb globus, etc. Una vegada arribats al molí, els nens i nenes han tingut un temps lliure per descansar mentre dinaven.
Després de dinar, ha arribat el moment de fer la última prova que consistia en rebentar uns globus plens de farina penjats d’uns arbres fent torres de dos. Al acabar hem començat a desfilar cap a La Bisbal.
Tot i estar rebentats, esgotats i morts per la fatiga hem aconseguit arribar al pavelló en molt bones condicions.

Ara toca una tarda de “relax” per poder arribar demà al pavelló amb molta energia i poder fer una bona sessió de bàsquet i una bona gimcana.

Ah! Avui hem donat les samarretes a tots els nens i nenes 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: