AUGMENTANT EL RITME!

Després d’un primer dia on els nens i nenes es van poder conèixer i començar a engegar motors, avui tocava augmentar el ritme! Els grups més grans han fet entrenament especial de tir amb en Jordi Sansabrià; que a partir de suports audiovisuals els ha ensenyat a realitzar una bona mecànica de tir. Tot seguit, han posat en pràctica el que havien après amb exercicis molt útils i dinàmics. Mentrestant els grups més petits han treballat domini i 1vs1. Després d’aquesta intensa hora i mitja d’entrenament cada grup s’ha separat  per continuar amb les seves activitats pertinents. Els grups més petits han fet tallers on han començat a fer un disseny per poder pintar l’armari del magatzem. Amb aquesta activitat han demostrat tenir una gran creativitat i els monitors estem segurs que sortirà una gran obra d’art. La resta de grups han fet concursos, esports d’equip, activitats alternatives i som de la Terra.

Des del grup de monitors volem aprofitar per recordar-vos que demà heu de deixar els nens a la Piscina Municipal a les 9:00, tot i que nosaltres hi serem a partir de les 8:30. Però després els haureu de recollir al Pavelló d’esports.

Aquí podreu veure les fotos del dia d’avui.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: