XVè Campus Casal en marxa!

Avui dia 27 de juny hem començat una de les activitats anuals més esperades pels nens i nenes del Bisbal Bàsquet i de la Bisbal en general, el 15è Campus Casal d’estiu.

Primer de tot, des del grup de monitors i monitores volem agrair la confiança dels pares i mares per apuntar els seus fills i/o filles perquè passin l’estiu amb nosaltres, us donem la paraula que serà inoblidable.

Pel primer dia s’han realitzat les següents activitats. Després de la xerrada inicial amb tots els nens i nenes, s’han separat amb els seus grups de sessió de bàsquet i han l’estona que quedava d’entrenament. Un cop finalitzats els KOs tocava anar a esmorzar per agafar forces per poder gaudir al màxim de les activitats que els tocaven.

Els grups que han fet jocs d’equip han trencat el gel jugant a travessar el riu, futbol cranc i al pistoler. A activitats futuristes han anat fins al local per jugar a fer qüestionaris amb una aplicació pel mòbil. A activitats alternatives han fet una fantàstica cursa d’orientació mentre feien la volta al xiprer. Els grups que han fet concursos han fet concurs de tir lliure i two ball, fent competir els nens i nenes entre ells per tal de treure el millor d’ells. Finalment, els grups que han fet som de la terra han fet voleibol en una versió més tradicional a la qual jugaven amb llençols.

Aquí podem veure algunes fotos de les activitats que s’han fet.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: