DIUMENGE XVIa EDICIÓ DE LA DIADA DE BÀSQUET BASE – MEMORIAL RAMON SOLER

El proper diumenge 29 de Maig, El Consell Esportiu del Baix Empordà i el CE Bisbal Bàsquet  organitzen la Cloenda del Bàsquet Comarcal i la 16a Diada de Bàsquet de la Bisbal – Memorial Ramon Soler.

Cal que els nens i nenes de les categories Baby i Escola siguin al Pavelló, degudament equipats, a les 9:30h. Els de categories benjamí, mini, pre-infantils i infantils  hi han de ser a les 8:30h.

Enguany, la jornada de partits dels més petits, és també, només matinal, comença a les 9:00h i acaba a les 14:00h. La Cloenda del Bàsquet Comarcal (Categories Baby, Escoleta i Benjamins) s’acaba amb una entrega de trofeus per tots els equips participants en el bàsquet comarcal, prevista a les 13:15h, i la jornada es clourà amb una mini festa Holi per a tots els participants de totes les categories

Però això no és tot, ja que des de l’equip d’entrenadors hem cregut que seria especial fer d’aquest acte una cloenda de la temporada celebrant junts un dinar de club que serveixi per posar punt i final a una gran temporada. Ja a la tarda es durà a terme un partit d’homenatge a en Ramon Soler amb excompanys seus de Barcelona i de la Bisbal.

Podeu trobar tota la informació del dinar i fer les inscripcions en el següent enllaç: http://goo.gl/forms/Mj0RgtJjCKSWPdyZ2

Aquesta és ja la XVIa edició d’un acte històric que pretén ser la Festa del Bisbal Bàsquet i de l’esport de base bisbalenc.

Cartell Diada 2016 (1)

Leave a Reply

%d bloggers like this: