3a jornada Mou-te amb el femení

Vist l’èxit de les dues edicions anteriors, el dimecres 23 de març el CE Bisbal Bàsquet organitza la 3ª JORNADA DE BÀSQUET FEMENÍ.

Aquesta jornada té com a objectiu  promocionar l’esport femení bisbalenc. En el cas del bàsquet, lluitem per seguir donant l’impuls que neceLOGO BOssita aquesta secció del nostre club, tot propiciant un espai de cohesió entre les jugadores de diverses edats.

Promoure la pràctica esportiva de les noies de totes les edats és una de les prioritats de la nostra entitat, que treballa any rere any per anar augmentant els equips femenins del club. El CE Bisbal Bàsquet compta en l’actualitat amb més de 80 jugadores que participen en competicions escolars i federatives.

Aquest acte, el qual és totalment gratuït, està obert a totes les jugadores nascudes els anys 2007 i anteriors (categories de benjamí a júnior). Per inscriure’t només has d’omplir el següent formulari online clicant aquí.

Us convidem a gaudir d’aquest esport i de la il·lusió de totes les participants!

 

 

2 respostes a «3a jornada Mou-te amb el femení»

  1. Avatar de Anna Gispert Roch
    Anna Gispert Roch

    Visca les noies

Leave a Reply

%d bloggers like this: