Mesures reivindicatives – Paralització de l’activitat esportiva

COMUNICAT A LES FAMÍLIES DEL CLUB

Benvolgudes famílies,

 

En l’anterior mail informatiu, del 14 de gener, us repassàvem l’estat de problemàtica de la pista de linòlium del Pavelló Firal.

En podeu repassar el contingut en el següent enllaç:

 

https://docs.google.com/document/d/12NZEr-fvT5sYe0tlBYDhjzepcFX24_Zvi-UE3o9mA60/edit?usp=sharing

 

Transcorregut més d’un mes i mig després de l’última reunió amb l’alcalde i el regidor d’esports, l’Ajuntament no ha donat resposta a les demandes del club per tal de resoldre definitivament aquesta problemàtica.

 

Volem recordar que en la Reunió General de Club, celebrada a 2 de juliol de 2015,  el mateix alcalde en persona va donar la seva paraula davant de les famílies d’aixecar el terra (setembre) i substituïr-lo per un paviment adequat en la 1a parada tècnica (principis de gener) de la instal·lació.

 

Els equips del CE Bisbal Bàsquet utilitzen el Pavelló Firal, com a espai alternatiu a la greu manca d’espais en les instal·lacions esportives des de fa 15 anys. Portem 15 anys utilitzant un espai alternatiu que no té les mínimes condicions que ha de tenir un espai esportiu.

 

Creiem que davant de l’incompliment reiterat dels acords i indignats per la deixadesa de l’Ajuntament de vetllar per  tenir les instal·lacions esportives amb unes mínimes condicions de seguretat i confortabilitat per als esportistes, el club no es pot quedar de braços creuats i hem de seguir lluitant per unes condicions que els nens i nenesi joves de moltíssimes altres localitats poden disposar i als bisbalencs se’ns neguen.

 

És per això que us informem que després de la reunió, celebrada ahir al vespre, amb tots els entrenadors del club vam decidir dur a terme una sèrie d’accions reivindicatives que els entrenadors us detallaran en una reunió amb les famílies de cada equip al llarg d’aquesta setmana.

 

Sí que us volem avançar, però, que entre aquestes mesures, hi ha la de dur a terme una primera paralització de l’activitat esportiva del club del 7 al 12 de març, ambdós inclosos. Aquesta és una de les diverses mesures que vam acordar, segurament la més complicada

 

Al llarg d’aquesta setmana, a través dels entrenadors dels vostres fills i filles us detallarem la resta de mesures que empendrem així com podreu expressar quines altres accions creieu que podríem dur a terme conjuntament.

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió i suport. Seguirem lluitant pels vostres fills i pel nostre esport!

 

L’equip d’entrenadors del CE Bisbal Bàsquet

12227062_892277517523780_4693062922608755995_n

Leave a Reply

%d bloggers like this: