UNA NOVA PROVA DEL CECAM DETERMINARÀ SI EL TERRA DEL FIRAL S’AIXECA D’UNA VEGADA I S’HI INSTAL·LA UN PAVIMENT ESPORTIU ADEQUAT

EL VIACRUCIS ADMINISTRATIU POSA EN RISC  ELS ESPORTISTES DIA RERA DIA

Un any més tard després que el CE Bisbal Bàsquet denunciés que el paviment que s’havia instal·lat al pavelló polivalent no era l’adequat per a la pràctica esportiva, la situació podria veure la llum al final del túnel aquesta setmana. El CECAM realitzarà una nova prova per determinar si el grau de lliscament compleix la normativa vigent per als paviments de pràctica esportiva.

Des del club s’ha reiterat a l’Ajuntament que el paviment no permet realitzar ni entrenaments ni partits amb les mínimes condicions, ja no només per a la pràctica esportiva, sinó que posen en risc la integritat física de nens i nenes que contínuament llisquen i van per terra.

Creix la indignació entre els entrenadors del club, que veuen que van passant setmanes i setmanes, sense que hi hagi notícies espereançadores per poder dur a terme amb la mínima normalitat la seva tasca.

Després del compromís que va prendre l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, a l’estiu, a la reunió General del club, davant de les famílies del club, on va anunciar que en cas que el paviment no complís la normativa, s’aixecaria i a principis de gener, un cop passades les Quines que es celebren al pavelló s’hi instal·laria un paviment esportiu de garantia, s’espera aquesta nova prova del CECAM amb impaciència, per poder posar punt i final al que és ja una agonia per a la pràctica de l’esport a la Bisbal.

A més del lliscament del terra, les bufes que s’hi han generat, els esparpèntics pedaços que l’empresa instal·ladora hi ha fet, fan que la ja incomprensible decisió de posar aquest terra per poder fer-hi esport, sigui, un any i dos mesos després, una vergonya el seu estat i la lentitud per solventar un greu problema que fa més d’un any que va ser denunciat.

Un terra que porta problemes des del primer dia
Un terra que porta problemes des del primer dia

L’Ajuntament, que es defensa argumentant que en l´ultima prova realitzada pel mateix CECAM el paviment complia la normativa, per molt poc marge, ha accedit a realitzar aquesta nova prova que comptarà també amb una comparativa amb el paviment del pavelló vell per poder prendre la millor decisió.

Des del club s’esperera que es posi punt i final a una situació que mai s’hagués generat si des de l’Àrea Tècnica d’Urbanisme  s’hagués tingut en compte la pràctica esportiva que significa més d’un 95% de totes les hores totals d’ús del pavelló polivalent de la ciutat.

A l’espera que l’Ajuntament anunciï en breu la redacció del Projecte del Pavelló Nou, la substitució d’aquest terra i l’actuació urgent en els pèssims vestuaris del pavelló vell són actuacions urgentíssimes que no es poden excusar ni aplaçar més si es té el mínim valor i respecte per a l’esport bisbalenc.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: