MÉS DE 70 NENS I NENES EN EL PROJECTE BÀSQUET A LES ESCOLES DEL BISBAL BÀSQUET

El Projecte es solidifica com a motor del futur del club

En la 4a edició del programa bàsquet a les escoles, gairebé són 75 els nens i nenes que participen enguany en l’activitat de promoció del bàsquet en edat escolar, des de P4 a 4t de primària.

Fins a 6 equips compte enguany el projecte, amb el Baby Bàsquet, l’Escoleta del Mas Clarà, l’Escoleta del Joan de Margarit i Cor de Maria, el Benjamí del Mas Clarà i els dos equips benjamins del Joan de Margarit i Cor de Maria.

El projecte que va néixer de la necessitat d’apropar el bàsquet als centres escolars, per fer-ne una promoció que arribés a més nens i nenes, facilitar a les famílies per logística i preu l’activitat esportiva en aquestes edats i esponjar els pocs espais dels pavellons per entrenar.

Estrena coordinació Tècnica

12227062_892277517523780_4693062922608755995_nEva Bassó és la nova coordinadora tècnica del programa. Amb l’objectiu de formar els monitors per fer un bon treball en aquestes edats i que es pugui aplicar les metodologies més adequades a cada franja d’edat, el treball de l’Eva garantitzarà que els nens i nenes arribin a l’etapa formativa amb el bagatge tècnic i els hàbits esportius assolits per afrontar amb garanties l’iniciació basquetbolística més específica dels nens i nenes.

Les instal·lacions la taca negra

La ja coneguda manca d’instal·lacions esportives a la nostra ciutat i l’estat descuidat durant anys de les actuals és el principal handycap del programa. Molt lluny de les instal·lacions esportives de ciutats ben properes a la nostra, des del club s’ha inten11220126_892277054190493_9029444034051158572_ntat fer veure a l’Ajuntament que el volum d’esportistes que estan fent bàsquet a l’escola és prou considerable perquè les instal·lacions obsoletes de la ciutat puguin absorvir una quantitat tant considerable d’esportistes, ja que en les quals no queda espai. També s’ha reivindicat que la passa enrera feta pel club per tal d’esponjar les instal·lacions esportives s’hauria de traduir en la ja inajornable construcció del Pavelló Nou que pugui donar el servei adequat als joves de la Bisbal que fan esport.

Futur esperançador

Des del club es veu amb molta il·lusió la continuïtat d’un programa, que de seguir amb els números actuals permetrà garantitzar el creixement d’equips de base any rera any tant en la branca masculina com en la femenina. Especial esment a la branca femenina ja que si segueix creixent a ritme d’un equip femení per temporada assegurarà, per fi, el creixement i solidificació del bàsquet femení a la Bisbal, que tant ha costat d’aconseguir.

 

El CE Bisbal Bàsquet intentarà implicar noves escoles en el programa

Des del club es treballarà perquè tant l’escola Empordanet, com l’escola de Vulpellac i Corçà puguin sumar-se al programa el proper curs i així poder arribar a més nens i nenes que puguin fer el tastet esportiu del nostre esport.

 

Amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal

El Bàsquet a l’escola compta, enguany amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal, amb una ajuda econòmica de 1500 per aquest any 2015. Club i Ajuntament treballen perquè aquesta implicació conjunta pugui seguir de cares als següents anys. L’Ajuntament també acaba de preparar unes beques esportives per aquelles famílies amb greus dificultats econòmiques per tal que nens i nenes no vegin tancades les portes a un servei que els grantitzarà salut, integració i benestar als nens i nenes amb situacions més desfavorides.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: