AQUEST DIUMENGE, DINAR DE CLUB I PRESENTACIÓ DELS EQUIPS. UNA FESTA DE BÀSQUET!

Aquest diumenge, 8 de novembre, a les 16:30h, el CE Bisbal Bàsquet durà a terme la Presentació dels equips de la Temporada 2015/16 i la sessió de fotografies oficials de la temporada. Aquest acte tindrà lloc al Pavelló Vell.


Per aquest motiu, tots els jugadors i jugadores hauran de ser al pavelló a les 16:00h, vestits amb l’equipament oficial de joc.
En el cas dels més menuts, benjamins, escoletes i baby, jugaran uns partidets d’exhibició un cop acabada la Presentació, aproximadament a les 17:00h, per poder mostrar les seves primeres passes en el món del bàsquet.

Seguidament, a les 18:15h, podrem gaudir del partit del 1r equip que s’enfrontarà amb el Círcol Catòlic de Badalona.

No us penseu que ens hem oblidat del dinar de club! Aquest any hem donat un nou format al dia de la Presentació. Enguany el tiberi serà previ a l’acte, a les 13:45h. D’aquesta manera, el Club Esportiu Bisbal Bàsquet farà un dinar popular al Pavelló Firal, al qual s’hi pot apuntar tothom que vulgui. El preu del dinar és de 15€ per als adults i de 9€ per a menors de 14 anys (fins a categoria infantil). El menú consistirà en: arròs, carn a la brasa i postres.
Aquest any el format d’aquisició dels tiquets ha canviat:
– Podeu adquirir-los a l’oficina del club el proper dimecres o dijous de 2/4 de 5 a les 7.
– O bé podeu reservar el vostre tiquet omplint el següent formulari:https://docs.google.com/…/1end1fHH54R3_Ig73exZ4mqj…/viewform
La data màxima per adquirir els tiquets és divendres 6 de novembre.
Aquest és un dels actes de major rellevància que celebra el club al llarg de tota la temporada. Per això demanem el compromís de tots els jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, pares i mares. Us animem a que ens ajudeu a preparar aquest acte, ja sigui encarregant-vos de comprar alguna cosa o preparant la carn a la brasa.

Vivim el bàsquet!

Leave a Reply

%d bloggers like this: