S’ha acabat, tothom a dormir!

Ahir a la nit, a causa de les condicions climatològiques, no vam poder dur a terme el joc de nit que teníem preparat, on els nens i nenes havien d’anar al bosc. D’aquesta manera, vam haver de recórrer al pla B, on els nois i noies del grup A van preparar un circuit de por al Pavelló Vell per la resta de grups. Cal destacar la implicació i el treball en equip dels més grans del casal.
Fet el joc de nit, es van tancar els llums del Pavelló Firal. Alguns es van posar a dormir, i els que encara no tenien son van fer petar la xerrada una bona estona.

Avui al matí ens hem aixecat aproximadament a les 9h. Hem despertat tothom i, un cop esmorzats, ens hem reunit una estona tots els nens, nenes i monitors i hem explicat acudits. Un cop tots estàvem ben desperts, ens hem dividit per grups i hem ordenat els diferents racons de la zona esportiva: uns han ordenat el Pavelló Firal, d’altres el Pavelló Vell, uns altres el magatzem de pilotes… Quan tot estava ben net, polit i ordenat els nens i nenes han recollit les tendes i les pertinences. Fet tot això, quedava poc menys d’una hora per finalitzar el casal. Així doncs, hem deixat una estona lliure.

Des de l’equip de monitors i monitores donem per acabat el XIVè Campus-casal del Bisbal Bàsquet, en el qual esperem que tots els nens i nenes s’ho hagin passat d’allò més bé. Aprofitem altra vegada per donar les gràcies als pares i mares per confiar-nos els vostres fills durant tot aquest mes. Esperem que tingueu un molt bon estiu i fins l’any que ve!

Leave a Reply

%d bloggers like this: