Last night patrocinat per Mario Kart

Penúltim dia del casal, però tothom tenia la mentalitat de que era l’últim, ja que avui i demà toca LAST NIGHT!

Hem començat el Last Night amb la última sessió de bàsquet de cada grup, on els nens han triat què volien fer (sempre i quan estigués rel·lacionat amb el bàsquet). Després d’esmorzar ha tocat una de les activitats més esperades de tot el campus: LA GUERRA DE PINTURA. Primer hem fet unes armadures amb cartró per tal de que no ens pintessin però un cop començada la guerra ha sigut un campi qui pugui. La guerra ha sigut molt intensa i els nens i nenes han gaudit d’allò més empastifant-se de tots colors.

Un cop dutxats hem anat a dinat al Passeig i després d’una estona lliure hem començat la GIMCANA MARIO KART. Els monitors s’han disfressat de diferents personatges del mitic joc de la nintendo i han fet proves relacionades amb aquests. Alguna de les proves eren: fer un bigoti a en Mario amb el seu cabell, menjar ganxitos amb la llengua, fer equilibris sobre un barril o fer un recorregut amb slike line. El joc ha sigut d’allò més divertit i hem pogut acabar just abans que comencés a ploure.

This slideshow requires JavaScript.

Demà seguirem explicant com ha acabat d’anar la nit i l’últim dia.

Leave a Reply

%d bloggers like this: