Liderats pels grans

Com que avui no hem pogut anar a la Piscina Municipal, el planning s’ha vist modificat. Així doncs, durant la primera franja horària s’han fet les sessions de bàsquet, però aquestes han estat una mica especials. Recordem que aquesta setmana a l’hora d’activitats futuristes els grups A i B van preparar uns entrenaments. D’aquests n’hem escollit uns quants, i són els que s’han dut a terme avui. D’aquesta manera, les sessions d’avui han estat programades i dirigides per alguns nois i noies grans.

Després d’esmorzar, els grups D i E han continuat amb la seva competició 3×3, però han tingut sorpresa final, ja que un cop finalitzats els partits han fet guerra d’aigua. Pel que fa als grups A, B i C, i vist l’èxit d’ahir, han fet una nova lliga tipus Supermanager. Recordem que el seu funcionament consisteix en la simulació de compra, venda i traspàs de jugadors entre els diferents equips, els quals estan supervisats per un monitor que adopta la funció de “coach”.

Recordeu que demà tindrà lloc el Last Night, on els nens i nenes es quedaran a dormir al Pavelló Firal. Al llarg del dia de dijous i del matí de divendres els esperen diferents activitats, com ara la guerra de pintura, la gimcana especial de la tarda, els jocs de nit… Des del grup de monitors esperem que s’ho passin d’allò més bé!

Leave a Reply

%d bloggers like this: