Bisbalmanager

La primera part del matí d’avui ha estat diferent per tots els grups. Per una banda, els grups C, D i E han anat a la Piscina Municipal, on han fet aquagym i diferents estacions aquàtiques amb els nens i nenes del casal de la Piscina. Per altra banda, els grups A i B s’han quedat al Pavelló Vell, on han fet una competició tipus Supermanager. Aquesta competició ha consistit en fer sis equips, on cada un estava dirigit i entrenat per un monitor diferent. Cal dir que aquests equips s’han compost a partir de la compra, venda i traspàs dels jugadors.

Pel que fa a la segona part del matí, i un cop esmorzats, s’ha seguit amb les activitats. A jocs tradicionals (grups A, C i E) han pogut escollir a quins jocs volien jugar de tots els que havien practicat al llarg del casal. A activitats futuristes (grup B) han preparat un entrenament pels altres grups. A concursos (grups A, C i D) han fet les esperades esmaixades. Cal dir que el grup D avui els tocava fer esports d’equip, però com que eren pocs nens i nenes s’han ajuntat amb els seus companys del grup C i han tornat a fer esmaixades. A esports d’equip (grup B) han fet dogeball. I a tallers (grups D i E) han acabat de decorar les lletres que van retallar la setmana passada amb diferents materials, com ara taps de suro, xapes…

Atenció! Demà els nens i nenes no aniran a la Piscina Municipal. En el seu lloc es quedaran al pavelló fent les sessions de bàsquet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: