Per la ressaca dels 50 anysA torna en PAU SOLER!

Comencem la última setmana del Campus Casal amb molta energia tot i l’intens cap de setmana viscut. Avui una de les novetats ha sigut l’aparició d’en Pau Soler, que farà de monitor aquests darrers dies.

Els grups 1, 2 i 3 han fet entrenament especial amb en Lluís Feliu (entrenador del primer equip masculí) i en Joan Ferrer (president i entrenador del segon equip masculí). En Lluís ha treballat diferents conceptes defensius mentre que en Joan ha introduït aspectes de sortida de contraatac. Aquestes sessions han sigut de 45 minuts cadascuna, ja que l’entrenament durava una hora i mitja.

Pel que fa als grups 4, 5 i 6 han treballat domini amb pilotes de tennis i diferents tipus de finalitzacions.

Un cop els nens i nenes han esmorzat, hem seguit amb la programació habitual. El gurp A ha fet activitats futuristes, on han hagut de preparar un entrenament i veure que la feina dels entrenadors és una tasca que, si es vol fer bé, porta feina. El grup B i D han jocs tradicionals on han tornat a fer la activitat del matalàs, una de les més esperades del campus casal, i han pogut escollir el joc que els havia agradat més i repatir-lo. A esports d’equip, el grup A ha fet beisbol i els grups C i D han fet dogeball, un esport com a versió americana del joc tradicional de matar. Els nens i nenes dels grups B, D i E han fet concursos, on s’han pogut exhibir fent esmaixades amb el minitram. El grup C a última hora han fet tallers, on han emplenat les lletres que havien retallat la setama anterior amb talls de suro i xapes.

Recordem que demà els nens i nenes del grup C, D i E van a la piscina a les 9:00. Per tant, el punt de trobada serà de les 8:30 a les 9:00 a la font de l’abre i s’hauran de recollir al pavelló a la mateixa hora de sempre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: