Scapis Bisbal Bàsquet!

Avui als nens i nenes dels grups A i B els ha tocat fer servir molt la lògica i les habilitats, i és que s’han enfrontat al repte d’una sala d’escapisme. Els nanos s’han dividit en tres grups, els quals un per un han anat fent l’activitat. Els grups que no realitzaven l’scapis, feien partidets de bàsquet i diferents jocs preesportius. Sobre l’activitat de l’escapisme, ha consistit en què el grup es quedava tancat dins una sala, on a través de l’enginy havien d’aconseguir sortir-ne. Tot i així, si els era necessari s’els facilitaven diferents pistes per assolir l’èxit.

Pel que fa a la primera part del matí, els més petits (grups C, D i E) han fet la seva sessió de bàsquet, on han treballat 2c2, recepció i tir i finalitzacions. Ja es comencen a notar algunes de les millores en els conceptes treballats al llarg del campus. Després d’esmorzar, han realitzat un joc de l’oca gegant. Els nens i nenes s’han dividit en diferents grups. Aquests, havien de jugar al típic joc de l’oca, però superant diferents proves a cada casella on anaven. Cal dir que totes les proves estaven relacionades amb el món del bàsquet.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: